Ce sa faci_Dawn_Huebner

Cum ar fi sa existe cate o carte care sa ii ajute pe cei mici sa treaca peste cele mai sacaitoare probleme ale lor?  Iata ca există 🙂 Am inaugurat la Editura TREI colectia de carti interactive “Ce sa faci…” scrisa de specialistul in terapia copiilor Dr. Dwan Huebner si ilustrata foarte simpatic de Bonnie Matthews: o serie de ghiduri prietenoase si educative pentru copii si adultii care sunt alaturi de acestia, parinti, educatori si psihologi.

Psihologul clinician Dr. Dawn Huebner, cu o experienta vasta in lucrul cu problemele copiilor si talentata ilustratoare Bonnie Mathews construiesc impreuna o calatorie formatoare si distractiva pentru depasirea dificulatatilor cu care se confrunta copiii, de la cele mai mici varste pana in anii de scoala gimnaziala. Prin joc si poveste, problemele sunt intelese si rezolvate.

Ghidurile “Ce sa faci…” demonstreaza filosofia lui Huebner, potrivit careia copiii pot și trebuie să fie învățați să se ajute singuri pentru depășirea provocărilor cu care se confruntă.  Cărțile sale călătoresc deja in jurul lumii, fiind traduse in 12 de limbi. Primele trei volume, publicate de Editura TREI, trateaza trei subiecte sensibile pentru copii intr-o maniera placută şi eficientă: