In scurt timp de la apariţia sa, primul volum din trilogia Endgame, scrisa in tandem de James Frey  si Nils Johnson-Shelton, a devenit New York Times bestseller și un fenomen multimedia international. Modelul inovativ al cartii-joc in care cititorii devin partasi efectiv la puzzle-ul care poate salva lumea, a transformat cartea intr-o experienta dincolo de lectura.

ad endgame 1

Povestea Endgame este epica: in fiecare generație, de mii de ani, doisprezece jucători din semintiile originare ale civilizatiei lumii au fost antrenati pentru a o salva. Dar niciodată nu au crezut ca Jocul Final chiar va incepe. Pana acum.

Pe tot globul, douăsprezece meteoriti aterizeaza pe Pamant distrugând oraşe. Cei 12 Jucătorii știu adevărul despre ce se intâmplă. Meteoriţii transportă un mesaj. Jucătorii au fost convocați  iar acum ei trebuie să lupte penru a supraviețui. Toţi, in afară de unul, vor eșua. Dar acela va salva lumea.

Google Niantic lucrează la construirea unui joc interactiv bazat pe mobile geo-location si augmented reality, care va ilustra povestea Endgame. Iar Twentieth Century Fox a cumparat drepturile de film deja. Până când aceste două dimensiuni multimedia vor prinde contur, descoperiţi insă cartea. Găsi indiciile. Rezolvaţi puzzle-ul şi….incercaţi să vă daţi seama, oare cine va castiga? Care dintre Jucatorii celor douăsprezece triburi ENDGAME va deveni Salvatorul Lumii? Si poate cel mai important…câştigătorul jocului final va fi bun sau rău?

#gallery-2 {
margin: auto;
}
#gallery-2 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-2 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-2 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */