bookfestIntre 20 si 24 mai, va asteptam la BookFest – Salonul Internațional de Carte 2015 cu lansări de carte, noutăţi editoriale si titluri care au facut inconjurul lumii. Cărţile editurilor Trei, Pandora M şi Lifestyle Publishing au reducere de până la 50 %. De asemenea, peste 100 de titluri vor avea preţ promoţional 10 lei.  Ne găsiţi la Romexpo, în pavilionul C1, standul A15, pe intreaga durata a targului de carte.

Iata cele mai noi titluri cu care va intampinam:

Iar sambata,  23 mai 2015, la ora 13.00, vă invităm să o întâlniţi pe Svetlana Cârstean cu noul ei volum de poezie Gravitaţie la standul Grupului Editorial Trei. Vom avea ambele sale volume disponibile si autoarea va asteapta pentru discutii si autografe.

Simona Sora spune despre noul volum al Svetlanei: “E cineva care n-o cunoaşte pe Svetlana Cârstean? Există vreun cititor de poezie care n-a citit cărţile părinţilor, iubirii şi singurătăţii din Floarea de menghină? Mai e cineva care nu aşteaptă, deja de ani buni, cea de-a doua carte a Svetlanei, de preferinţă rhomanul, cum se poartă acum, cum ni se cere şi cum sîntem împinşi să facem? Dacă, totuşi, mai e cineva care n-o cunoaşte pe Svetlana Cârstean (iar cine o cunoaşte, de obicei o cunoaşte mai bine decît se cunoaşte ea însăşi), cineva care nu i-a citit minu! natul volum de debut ce a luat şi a meritat toate premiile literare ale lui 2008, cineva care nu i-a aşteptat rhomanul, ei bine, chiar şi acel cineva, fără prejudecăţi şi aşteptări constrîngătoare, va înţelege apariţia firească a noului volum de poezie Gravitaţie. Carte a greutăţii şi a harului, Gravitaţie e un perfect mecanism al înălţării, al levitării, al vulnerabilităţii răscumpărate, al d.u.r.e.r.i.i., revoluţiilor şi resurselor afective („cine nu e mîngîiat nu există”), al iubirii materne.”

20150514_093859

Sambata si duminica, 23-24 mai 2015, va asteptam la standul TREI cu o provocare inedita: cu ocazia lansarii unui volum cu totul special, in care arta, psihologia, filosofia fercirii si literatura se imbina armonios, in condeiul cunoscutului psihoterapeut si profesor  André Christophe. Volumul Despre arta fericirii. 25 de lecţii pentru a învăţa cum să trăieşti fericit ne pune pe toti in fata unei intrebari fundamentale: Ce ne face fericiti?

Va invitam asadar sa raspundeti acestei intrebari si fiecare raspuns va fi recompensat cu un voucher cadou pentru cartile voastre de vacanta, cu 40% reducere. Detalii despre eveniment aici.

voucher

Iar pentru cei care nu reusesc sa ajunga la BookFest, am pregatit preţuri speciale pe site-ul Editurii TREI: 30% reducere la orice carte achizitionata.

images177