Joi, 6 aprilie, vă așteptăm în librăria Cărturești din Brașov (Piața Sfatului), unde va avea loc, de la orele 19.30, o lectură bilingvă și o discuție cu autoarea și psihoterapeuta Sabine Lück despre cartea “Strămoși pe divan”, apărută la Editura Trei. Parteneri de dialog: Timea Müller – promotoarea proiectului Generation-Code® Romania și Roxana Florescu – Directoarea Centrului Cultural German. De asemenea vineri, 7 aprilie de la orele 18.00, Sabine Lück va susține conferința „Destin moștenit” în Aula Universității Transilvania din Brașov (intrarea este liberă).

Editura Trei va publica în acest an, în colecția ”Psihologie practică”, traducerea din limba germană a unui nou volum semnat de Sabine Lück, intitulat ”Vererbtes Schicksal” (traducere provizorie: ”Destin moștenit”), o carte motivațională bazată pe metoda Codului Generațional.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu, Traumă – Memorie – Vindecare, desfășurat la Brașov în perioada 5-10 Aprilie 2023. Vezi programul complet al evenimentului https://generationcode.ro/trauma-memorie-vindecare/


Ca orice copac, arborele genealogic are nevoie de rădăcini pentru a se hrăni. Rădăcinile copacului întruchipează capacitatea strămoșilor de a putea absorbi și accepta hrana din pământ și sunt, de asemenea, corespondente ale nevoilor noastre de bază. Rădăcinile lezate sau bolnave nu pot asigura această satisfacere optimă a nevoilor de bază. Însă, de îndată ce o rădăcină a fost vindecată, se restabilește fluxul vital, iar petalele se pot deschide potrivit menirii lor fireștiIngrid Alexander și Sabine Lück (Strămoși pe divan, Trei, 2022)