Codul vindecării: 6 minute, 4 centri de control

Descoperirea Codurilor vindecării reprezintă, de fapt, descoperirea celor patru centri de vindecare din organism.

Aceștia corespund centrilor principali de control din fiecare celulă a corpului. Ei par să funcţioneze precum o cutie ascunsă cu siguranţe electrice, care permite, atunci când sunt conectate siguranţele corecte, vindecarea aproape a tuturor problemelor. Ele fac acest lucru prin înlăturarea din organism a stresului care deconectase siguranţele, iar, în acest fel, sistemul neuro‑imunitar reintră în funcţiune şi vindecă tot ce este în neregulă în organism.

Dacă urmăriţi calea energiei sănătoase de‑a lungul celor patru centri de vindecare din corp, sistemele fizice pe care le descoperiţi sunt cele enumerate în continuare.

 

 1. Rădăcina nasului. Glanda pituitară (denumită adesea glanda endocrină conducătoare, pentru că ea controlează procesele endocrine majore) şi glanda pineală. 
 2. Tâmplele. Funcţionarea superioară a emisferelor cerebrale stânga şi dreapta şi hipotalamusul. 
 3. Maxilarul. Zona cerebrală reactivă emoţional, care cuprinde amigdala şi hipocampul, plus coloana vertebrală şi sistemul nervos central. 
 4. Mărul lui Adam. Coloana vertebrală şi sistemul nervos central, plus tiroida.

  

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_9ABMViFW7M&feature=related]  

     

Cu alte cuvinte, veţi descoperi centrii de control pentru fiecare sistem, organ şi celulă din corp. Energia vindecătoare din aceşti centri curge prin ele toate.

Cum activează Codul centrii de vindecare?

Vă activaţi centrii de vindecare cu degetele. Un Cod al vindecării este un set de poziţii ale mâinii uşor de adoptat. Este foarte simplu. Putem învăţa şi un copil de şase sau şapte ani să le facă. Codul vindecării se face prin îndreptarea tuturor celor cinci degete de la ambele mâini către unu sau mai mulţi centri de vindecare, de la o depărtare de 5‑7,5 cm de corp. Mâinile şi degetele îndreaptă fluxul de energie către centrii de vindecare.

Centrii de vindecare activează un sistem energetic de vindecare care funcţionează în paralel cu sistemul imunitar. În loc să omoare virusurile şi bacteriile, el ţinteşte amintirile legate de problemele pe care persoana le are şi la care se gândeşte. Prin folosirea unor frecvenţe de energie pozitivă, vindecătoare, el anulează şi înlocuieşte frecvenţele negative, distructive.

De ce se cheamă “cod”?

Motivul pentru care am denumit sistemul “Codurile vindecării” este că fiecare procedură impune o secvenţă codificată. Când noi doi am ţinut prelegerile din Maui, am avut norocul să avem la uşa de la hotel o cheie sub forma unei cartele cu cod. La intrare, lângă uşă, se găsea o tastatură pe care se forma un cod din patru cifre, aşa că, atunci când ajungeam în dreptul uşii, formam acel cod (“bip bip bip bip”) şi se auzea un declic când se descuia uşa. Poate că aveţi un sistem similar la uşa de garaj.

Cam acesta ar fi modul în care lucrează Codurile vindecării. Exerciţiul pune în funcţiune combinaţii ale celor patru centri de vindecare într‑o secvenţă de priorităţi. Secvenţa de priorităţi este foarte importantă pentru îndepărtarea stresului din organism legat de o anumită problemă şi vindecarea amintirilor celulare legate de acea problemă. În medie, Codul vindecării durează aproximativ şase minute, timp în care sunt activaţi acei centri de vindecare cu degetele proprii. Se poate face acest lucru stând confortabil în fotoliu, de exemplu. Unii oameni ne‑au povestit că făceau exerciţiul în timp ce vorbeau la telefon, se uitau la televizor, citeau o carte sau desfăşurau alte activităţi.

Aflați care sunt exercițiile de activare a centrilor vindecători din cartea:

Previous

”Februarie, ger. Zilele sunt tot mai lungi, însă frigul e ca pumnul încleştat al lui Dumnezeu.”

Next

Nu faceți autostopul în Grecia! Ghidul gesturilor europene

2 Comments

 1. radu

  In carte apare o secventa de aplicare a degetelor, palmelor pe cele ,nu pe/in4, ci pe/in5 zone. Mai apare si ceva nou.. o incantatie-”rugaciune” ce nu are nimic stiintific in ea. Prezentarea de mai sus este SIMPLA , ce scrie in carte nu! Nici macar logic in condittile in care sunt doctor, si am studia multe tipuri de medicina traditionala si naturista din Asia, Europa, Africa, America de N, etc.
  Mai bine citesc o carte de Castaneda care e mai ”stiintifica” decat a d-lui doctor Loyd! Si mult, mult mai bine este sa continuui sa caut cartea lui Depak Chopra ” Perfect Helath” ce prezinta simplu si clar.. fara incantatii si fara a tine mainile ”aiurea” pe fata si gat si stern, Medicina traditionala hindusa, Ayurveda. Logic si clar!
  N-as cumpara cartea asta nici cu un leu si o voi rasfoi doar daca, dl. ”doctor” mi-a face cadou!
  Nu este medicina alternativa ci.. un fel de sugestie pompoasa ce nu are legatura decat cu.. snapania!

  • Buna ziua,
   Am retinut feedbackul dvs. (inclusiv sugestiile de lecturi alternative) si il voi transmite si colegilor care se ocupa de colectia ”Citeste sanatos”.
   Victor Popescu, redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén