În volumul Crede, publicat de curând de Lifestyle Publishing House, parte a Grupului Editorial Trei, Jamie Kern Lima împărtășește povestea adevărată a unei foste chelnerițe care a reușit să transforme o idee neconvențională într-un succes senzațional la nivel mondial, a vândut apoi compania cu peste un miliard de dolari și a devenit prima femeie director executiv al unei mărci, în istoria de peste 100 de ani a concernului L’Oréal.

„O carte care te face mai puternică și îți umple sufletul… Jamie îți aduce aminte de puterea și reziliența ta interioară! O carte fenomenală, scrisă de o femeie fenomenală!” — Robin Roberts, Good Morning America

Cu onestitate, Jamie Kern Lima ne dezvăluie cum a învățat să creadă în sine și își invită cititorii într-o călătorie printre povești profund personale despre suferință și reziliență. Într-un stil fascinant, care combină vulnerabilitatea cu o anumită căldură pragmatică, Crede îți ajunge la suflet și îți spune că și tu ai tot ce îți trebuie pentru a crede în tine, pentru a te cunoaște mai bine și a avea succes.
Citind această carte vei descoperi cum:
– să învingi îndoiala de sine;
– să capeți curajul de a-ți asuma riscuri și să devii mai puternică;
– să-ți asculți intuiția și să ai încredere în ea;
– să scapi de teama de a greși și de sentimentul de nesiguranță;
– să faci față refuzurilor, detractorilor și „fetelor rele”;
– să-ți crești încrederea în sine;
– să încep să-ți realizezi visul (și să continui!);
Și multe altele.

Crede te ajută să reduci glasul criticului tău interior ca să te poți conecta cu vocea ta autentică.” — Jay Shetty,  autorul cărții Gândește ca un călugăr

Dacă te-ai îndoit vreodată de tine sau te-ai simțit subestimată, această carte te va inspira să capeți o nouă formă de încredere în tine și în visurile tale. Te va învăța să depășești toate obstacolele care te-au blocat și să devii acea persoană care ești menită să fii!

În această carte, jumătate biografică, jumătate manifest, Jamie Kern Lima împărtășește câteva dintre încercările și reușitele personale și profesionale, riscurile și lecțiile, eșecurile și victoriile care au ajutat-o să învețe cum să-și folosească întreaga putere. Lima spune că lecțiile de afaceri din Crede i-au schimbat fundamental viața personală, modul în care a înțeles ce înseamnă să fii părinte și să iubești; iar lecțiile personale reprezintă cheia felului în care a transformat un vis într-o afacere de un miliard de dolari.

Jamie Kern Lima este fondatoarea IT Cosmetics, o companie care a pornit din livingul ei și a devenit unul dintre cele mai mari branduri de cosmetice din Statele Unite. Compania a fost achiziționată ulterior de L’Oréal, iar Jamie Kern Lima a fost inclusă pe lista America’s Richest Self-Made Women a publicației Forbes. Ea este investitor, speaker și un lider de opinie preocupat de îmbunătățirea condiției femeilor. Este implicată și în activități filantropice, donând 40 de milioane de dolari în produse și fonduri pentru a ajuta femeile să facă față luptei cu cancerul. Toate drepturile de autor din vânzarea acestei cărți sunt donate organizațiilor caritabile Feeding America și Together Rising. Jamie Kern Lima este căsătorită și are doi copii.