Vă invităm să urmăriți LIVE discuția despre alegerile făcute cu inima cu Otilia Mantelers, autoarea cărții “Kikimora își caută pisică” și psihiatrul Vlad Stroescu, joi, 10 septembrie, începând cu ora 17.00 pe paginile de FB Editura Trei (https://www.facebook.com/edituratrei.ro/) și Librăria Cărturești Carusel (https://www.facebook.com/CarturestiCarusel/).
Evenimentul va fi moderat de Virginia Lupulescu.

Otilia Mantelers este psiholog, instructor de parenting și mare iubitoare de cărți. De câțiva ani participă la programe de formare în psihoterapia traumei, fiindcă a înțeles că atât copilul, cât și sufletul părintelui au nevoie de grijă. Susține de mulți ani cursuri pentru părinți și organizează conferințe cu invitați internaționali, fiind una din promotoarele științei parentingului în România. Otilia este autoarea îndrăgitei povești terapeutice “Secretul Monstrului”, apărută în anul 2015, și mamă a trei copii (pre)adolescenți, Kimmy, Anna și Yuri, cu care încă mai citește împreună.

Vlad Stroescu a absolvit facultatea de medicină generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, iar din 2005 lucreză în psihiatrie.
Pe lângă psihiatrie, Vlad este interesat de științele sociale, este francofil, meloman și biciclist. Uneori scrie povestiri, pe care, câteodată, chiar le publică. Vlad Stroescu are o rubrică bilunară în săptămânalul “Viața Medicală”.

Despre cartea “Kikimora își caută pisică” :
Micuța vrăjitoare Kikimora își caută pisică. Așa a rugat-o mama ei, vrăjitoarea Luna. Dar nu orice pisică! Musai să fie una care să întrunească niște calități anume – să fie agilă, să prindă șoareci și să fie neapărat neagră. Să te poți baza pe ea când născocești leacuri vindecătoare! Ce se întâmplă oare când Kikimora ajunge la adăpostul de animale și adoptă o pisică… curcubeu? Una care, ori de câte ori a fost adoptată, a fost adusă înapoi fiindcă făcea prea multe trăsnăi și nu ajuta în casă?
Haideți să o cunoaștem pe Niji, pisica grăsuță, care se uita cruciș, nu prinde șoareci și se joacă toată ziua. Și să aflăm în această poveste scrisă cu drag pentru voi, copii, dacă minunata Kikimora reușește să-și convingă mama să păstreze fix pisica asta zăpăcită!

Ilustrații: Livia Coloji
ISBN: 978-606-978-274-3
Nr. pagini: 32
Interior: policromie
Preț: 25 lei
Colecția: PanDA