Atelier despre sexualitate și alte subiecte greu de discutat cu copiii.
Marți, 25 aprilie 2017, ora 19.30, la Journey Pub
( str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Un eveniment creat de Journey Pub în parteneriat cu Grupul Editorial TREI, prin divizia de carte pentru copii reprezentată de Editura Pandora M, și inspirat de cartea Mami nu mi-a spus de Babette Cole.

17862379_1382591248451411_8068812404355311494_n
Despre PSIHOatelier
Un atelier interactiv la care sunt așteptați părinții care au copii preșcolari și de școală primară, părinții în devenire sau părinții care își doresc să învețe cum să abordeze acest subiect, într-un mod sănătos, atât cu copilul interior cât și cu propriii copii.

Anga Ganciu declară despre PSIHOatelierul Mami nu mi-a spus: “Aș vrea să aducem mai întâi în discuție subiectele așa-zis <> și să vedem ce le face dificile pentru părinți. Apoi să ne amintim întrebările pe care noi înșine ni le puneam despre sexualitate în copilărie, când și cum am aflat răspunsurile. Dacă ne-am răspunde acum, ca adulți, întrebărilor pe care ni le puneam când eram copii, ce am spune? Apoi ne vom referi la răspunsuri <> și răspunsuri <> și la ce credem că-i transmitem copilului prin răspunsul nostru. <>, <> sau <> pentru o discuție? Cine ne poate ajuta atunci când avem nevoie, când nu știm sau când știm dar nu putem explica clar?”

Participarea la acest atelier se face pe bază de rezervare telefonică la numărul 0752 285 286 și cu o donație de 20 lei. Toate fondurile sunt îndreptate către specialistul invitat la atelier.

Despre Anca Ganciu, psiholog
Anca Ganciu este psiholog, psihoterapeut şi preşedinte al Asociaţiei Române de Psihanaliză a Legăturilor de Grup şi de Familie „Enrique Pichon Riviere”. În 2013 a lansat cartea „Cunoaşte-ţi copilul”, la editura Nomina.

Mami nu mi-a spus
Despre Mami nu mi-a spus de Babette Cole
Deschide această carte și vei găsi răspunsuri la micile secrete ale vieţii explicate de geniala Babette Cole.

„Utilă și amuzantă, o carte ce vine în sprijinul părinţilor epuizaţi să răspundă la veșnica întrebare <>.“ Guardian

„O explorare inteligentă a tabuurilor.“ Books for Keeps

„Plină de un umor nebun, cărticica semnată de Babette Cole vă va stârni cu siguranţă curiozitatea.“ Junior