Cu ocazia Târgului de Carte BookFest 2015 am inaugurat o nouă serie de carte pentru copii, cu volume de cultură generală, bestellers deja in SUA şi publicate deja in multe alte ţări.

Cine a fost editura TREI

Cine a fost….Albert Einstein | Cine a fost…Leonardo Da Vinci | Cine a fost…William Shakespeare

Cartile acestei colectii sunt cadouri perfecte pentru premiile scolarilor de final de an sau chiar carti pentru vacanta de vara. Pe pagina noastra de Facebook se desfasoara in aceste zile un concurs pentru toti scolarii pasionati de lectura, prin care clasele castigatoare cat si dascalii lor pot primi cadou cartile din seria #CineAFost.

#CineAFost este o serie de biografii de mare succes in Statele Unite, dedicata copiilor de 7-12 ani care vor sa afle mai multe informatii despre personalitati istorice si contemporane. Cartile sunt foarte usor de citit, informatia este structurata astfel incat sa poata fi usor asimilata de catre copii. Datele biografice ale fiecare personalitati sunt imbogatite cu mici detalii despre epoca in care a trait si sunt insotite de ilustratii alb-negru. Aceste volume pot fi folosite atat ca surse de inspiratie pentru proiectele scolare, cat si ca lecturi de timp liber, care vor imbogati bagajul de cultura generala al oricarui elev.Gratie numarului mic de pagini si prezentarii prietenenoase a unor detalii istorice importante, aceste carti pot deveni relativ usor preferatele micilor cititori. De asemenea, sunt utile si in procesul de atragere catre lectura a copiilor care inca nu sunt deprinsi sa citeasca in mod constant.

Iata si alte titluri pentru copiii cu care va asteptam pe site-ul nostru: