Imperfecti-mareVINERI, în ultima zi cu ateliere a Săptămânii Psi pentru Părinți, vă invităm la 4 discuții găzduite de rețeaua librăriilor Cărturești. Întâlnirile au loc începând cu ora 18.30.

Intrarea la ”Săptămâna Psi pentru părinți” este liberă, iar cărțile de psihologie a copilului de la Editura Trei sunt reduse cu 25% în toată această săptămână în librăriile Cărturești din țară.

@ București (Verona): ”La ce ne ajută să avem o relație frumoasă cu copilul nostru și cum putem ajunge acolo”. Va răspunde Miruna Pătrașcu, cofondatoare a centrului pentru părinți Parentime. Și o scurtă prezentare a atelierului:

Care sunt ingredientele unei relații frumoase? La ce ne ajută pe termen lung să avem o relație frumoasă cu copiii noștri? Câteva lucruri pe care le poți pune în aplicare de mâine ca sa ai o relație mai frumoasă cu copiii tăi de maine. O abordare democratică bazata pe cartea Părintele eficient și cursul Trainingul părinților eficace.

@ Cluj (Iulius Mall): ”Copilul meu e mofturos: cum îl fac să mănânce sănătos?”, se întreabă mulți părinți. Adela Moldovan, specializată în psihoterapie cognitiv-comportamentală, propune părinților clujeni ca

în cadrul întâlnirii să discutăm despre cauzele pentru care copiii refuză unele alimente și par mofturosi. Voi prezenta strategii specifice pentru a depăși această perioadă și a încuraja treptat o alimentație mai diversă și mai sănatoasă.

@ Timișoara (Mercy): Ileana Radu este medic și psihoterapeut formator pentru terapia sistemică de familie. Nu întâmplător, tema dânsei se intitulează: ”Cum ne construim identitatea în familie; un narativ cu variante”.

@ Brașov: ”Cum să fim niște părinți imperfecți, liberi și fericiți” – astfel și-a numit atelierul psihologul clinician de orientare jungiană Delia Dascălu. Titlul parafrazează o frumoasă carte a lui Christophe Andre despre practicile stimei de sine.