Gérard Collignon, autorul cărții Cum să le spun… Process Communication, va susține luni, 21 septembrie, de la orele 19.00, o conferință la Institutul Francez din București.

Psiholog și trainer în Process Communication Model (PCM), Collignon va vorbi despre tipurile de personalitate și despre câteva trucuri utile pentru a ne adapta comunicarea la profilul apropiaților din familie sau al colegilor de la serviciu.

Lansare Collignon

Conferința va fi tradusă simultan, iar intrarea va fi gratuită. Collignon va porni de la întrebări, precum:

  • Ce face ca între două persoane să existe atracție?
  • Cum se explică de fapt “chimia personală”?
  • Cum să ne facem înțeleși de cineva care nu este pe aceeași lungime de undă cu noi ?
  • Cum să ne transmitem mesajul?

Răspunsurile la aceste întrebări vor fi oferite pornind de la Process Communication Model, o metodă de comunicare și de gestionare a relațiilor umane. Utilizată pentru prima dată de NASA în formarea și pregătirea echipelor de astronauți, cu utilizatori celebri precum cuplul Clinton, ex-generalul Wesley Clark (astăzi consultant politic), sau scenariști și regizori de la Hollywood, metoda Process Communication Model se bucură de o largă recunoaștere și utilizare în mari organizații din lumea întreagă. Peste un milion de persoane și-au făcut profilul de personalitate Process Communication și au urmat o formare în această metodă.

Citiți aici un fragment din cartea Cum să le spun…

Artizan al dezvoltării metodei în Europa și recent în Africa, Gérard Collignon, psiholog și psihoterapeut, este autorul cărții “Cum să le spun…” vândută în 100.000 de exemplare în Franța. Traducerea românească a cărții a aprărut în acest an la Editura Trei și a trecut deja la al doilea tiraj.

Conferința lui Gérard Collignon de la Institutul Francez vă va iniția în secretele comunicării eficace, la serviciu sau în viața privată. Veți face cunoștință cu cele șase tipuri de personalitate Process Communication: Gânditorul, Empaticul, Perseverentul, Rebelul, Promotorul și Visătorul. Veți pleca de la conferință cu câteva mici trucuri pentru a acționa mai bine pentru a vă consolida relațiile, echipele și a vă împlini personal și profesional.

La finalul conferinței vom deschide microfonul pentru public și veți putea adresa întrebări lui Gérard Collignon. De asemenea, veți avea ocazia de a lua un autograf de la autor, la încheierea conferinței.

Evenimentul este organizat de Asociația Română COPERNIC în colaborare cu Institutul Francez și Editura Trei.

Detalii despre cartea Cum să le spun… găsiți aici