Cu multe titluri noi si asteptate de iubitorii de carte si cu reduceri substantiale (30% reducere la noutatile editoriale si carti la pretul fix de 10 lei), Grupul Editorial Trei s-a aflat si la aceasta editie a Targului Gaudeamus aproape de cititorii sai.

Moarte subita de J.K. Rowling (Editura Trei) a fost cea mai vanduta carte a Grupului Editorial Trei la Targul International de Carte Gaudeamus 2012. Autoarea celebrei serii Harry Potter a revenit in topuri cu un roman adresat, de aceasta data, publicului adult.

Schimbarea, autobiografia scriitorului chinez Mo Yan, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura in 2012, s-a aflat, de asemenea, intre preferintele cititorilor.

Cincizeci de umbre descatusate de E L James (Editura Trei/ Colectia Eroscop) a fost foarte cautata de fanii seriei Fifty Shades, dornici sa afle deznodamantul relatiei tumultoase dintre Anastasia Steel si Christian Grey.

In topul vanzarilor s-au mai aflat: Cum am devenit un romacier celebru de Steve Hely (Editura Pandora M / Colectia Literary Fiction) si Camera de Emma Danoghue (Editura Trei / Colectia Fiction Connection).

In ceea ce priveste volumele non-fictiune, cititorii Grupului Editorial Trei au preferat: