Săptămâna PSI la final: vă invităm în weekend (vineri și sâmbătă), în 7 orașe universitare, la dezbateri despre cuplu și copii, fericire și curiozitate.

Toate prezentările de vineri au loc la Librăriile Cărturești, de la ora 18, iar cele de sâmbătă, de la 11.30.

Pănă  duminică mai puteți profita de reducerile de 25% la cărțile de psihologie de la Ed. Trei în toată rețeaua Cărtureștilor.

   

Nevoile esentialeVINERI

  

Cluj (Iulius Mall): Lector universitar și formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală, Aurora Szentagotai vă așteaptă la un dialog despre Fericirea ca alegere.

Constanța: Psihanalista Adriana Măgura va discuta despre ce vor cu adevărat copiii. Mai exact: Copilul mic, între nevoie și educație.

Arad: Psihoterapeuta Barna Crișan Raluca îi invită pe părinți să afle Cum să ne pregătim copiii pentru viață și care sunt Secretele succesului social.

Suceava: Psiholog la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității ”Ștefan cel Mare”, Liliana Bujor va discuta despre Ingredientul care-ți lipsește pentru o viață împlinită. Acesta este și subtitlul excelentei cărți a lui Todd Kashdan, Curios?

Brașov: Amintind de o incitantă carte franceză tradusă la Trei, profesoara de psihologie de la Universitatea ”Transilvania” Marcela Rodica Luca va discuta despre Personalitățile lângă care e complicat să trăiești.

București (Verona): Psihoterapeut și cadru universitar, Diana Vasile vă întâmpină cu întrebarea: Posibilități limitate sau limite nelimitate?

  

CarapaceaSÂMBĂTĂ

 

Timișoara (Mercy): Psihoterapeutele Dora Chelemen și Oana Bot iau la puricat miturile despre iubire și cuplu: Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți? Despre relațiile de cuplu și ce nu ne spun poveștile.

Constanța: Psihanalista Ioana Georgescu atinge o temă sensibilă, adresându-se Părinților copiilor autiști. Desigur, psihologii și asistenții sociali care lucrează cu acești părinți sunt bineveniți.