Săptămâna Psi se apropie de finish. Nu uitați, mai aveți 3 zile de reduceri (25%) la cărțile de psihologie în toată rețeaua Librăriilor Cărturești. Vă așteptăm în weekend, de la orele 18, la discuții găzduite de Librăriile Cărturești din țară.

VINERI invitații sunt:

  • Adolescentii si sexulîn București (Verona): psihanalistul Vasile Dem. Zamfirescu (autorul provocatoarei cărți Nevroză balcanică) și Vintilă Mihăilescu (autorul notelor de antropologie publică Scutecele națiunii și hainele împăratului) vă invită la o dezbatere incitantă despre PSIHOLOGIA POPORULUI ROMÂN.
  • la Brașov: Specializată în psihodramă și terapie pozitivă și cu experiență în lucrul cu micuții, Laura Teodora David îi așteptă pe părinți să pună întrebări despre CUM DISCUTĂM CU COPIII DESPRE SEXUALITATE. (Vă amintesc că tocmai ce-am publicat ghidul pentru părinți Adolescenții și sexul)
  • în Timișoara (Mercy): Cu terapia pozitivă în desagă, Dora Chelemen și Oana Bot vor discuta despre nevoile și limitele noastre: CHIAR VREAU?… CHIAR TREBUIE?… CHIAR POT?

Iar SÂMBĂTĂ, timișorenii sunt invitați la un eveniment-bonus ceva mai matinal (Cărturești, Mercy):

  • Psihologul clinician Lucian Ilie va discuta, începând de la ora 11,  DESPRE NEBUNIE, LIMITE ȘI CIREȘE LA URECHI.