”Romanul de acum este un thriller, o noutate pentru autor”

Mai puternicEditura Trei şi echipa ei minunată au dat din nou lovitura: la câteva luni după apariţia la Paris, au lansat pe piaţa românească de carte romanul lui Marc Levy „Mai puternic decât frica”.

Succesul fulminant de prin alte părţi al acestui scriitor tânăr s-a repetat şi la noi, în mod cert, mai ales că, păstrând şi limitele ştiute, de această dată Levy se reînnoieşte, lansând un thriller remarcabil. Cine este marc Levy? E cel mai citit autor francez contemporan. Cărţile lui sunt traduse în 45 de limbi, regăsindu-se pe majoritatea listelor de bestseller din ţările în care este publicat. S-a născut în 1961, la Paris şi în prezent trăieşte la New York. (…)

Romanul de acum este un thriller, o noutate pentru autor. Eroii principali, un el şi o ea, se străduie să descopere un secret vechi care apasă asupra familei ei, împiedicaţi, urmăriţi, manipulaţi, vânaţi chiar, în acţiuni vecine cu suspansul cel mai bun. Povestea este de o modernitate surprinzătoare, pe care n-o dezvăluim, fiind vorba de un thriller, dar putem spune că implică politica, şi încă la cel mai înalt grad, cu implicarea celor mai importante forţe de securitate ale Americii, dar şi multinaţionalele atotputernice, care nu se dau în lături de la nicio acţiune, oricât de sinistră, pentru a-şi atinge scopurile. Nu lipsesc conspiraţia, intrigile, exotismul.

Citiți întreaga cronică a lui Stelian Țurlea în Ziarul de duminică

   

Previous

A naviga vs. a răsfoi. De ce nu ne mai chinuim să ținem minte

Next

Un exercițiu de târâre: de la reptilă la biped

4 Comments

 1. Gillda Popescu

  Buna seara,

  Sunt fan declarat al cartilor lui Marc Levy, am intreaga colectie si am vazut pe site-ul autorului ca in Franta a lansat in Aprilie ultimul sau roman – O alta idee de fericire (Une autre idee de bonheure). Cam pe cand apare si la noi, va rog?

  Toate cele bune,
  Gillda Popescu

  • Buna ziua,
   Da, vom traduce si noi cartea, dar inca e prea devreme sa va pot da o data precisa.
   Multumesc pt. interes si intelegere.
   Victor Popescu, redactor

 2. IB

  Stiu ca nu are legatura cu subiectul acestui post dar tocmai am vazut un Lee Child la TREI si vreau sa va felicit! Si sa sper ca o sa continuati si cu alte titluri din seria Jack Reacher. Sunteti a TREI-a editura din Romania la care apare cate ceva din aceasta serie si va doresc sa aveti succes!
  P.S. Imi place si Marc Levy, de curand am citit Prima zi + Prima noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén