Prima carte cu Mog – pisica îndrăgită de întreaga familie, a fost publicată acum cincizeci de ani și continuă să fie iubită de copii pentru aventurile ei amuzante și emoționante.

Mog, pisica uitucă a fost publicată în 1970 și de atunci a fost retipărită fără oprire! Povestea devenită clasică a unei pisici foarte uituce, a familiei ei și o aventură pe cinste este cadoul perfect pentru generații de băieței și fetițe din întreaga lume și pentru oricine a avut sau a îndrăgit vreodată o pisică.

Judith Kerr, autoarea bestsellerurilor Mog (serie), Tigrul care a venit la ceai, La plimbare cu mami, Coada Katinkăi și Foca domnului Cleghorn continuă să încânte și acum copiii din întreaga lume.

Editura Pandora M celebrează cei cincizeci de ani Mog-nifici cu o nouă apariție editorială semnată Judith Kerr. În această vară ne vom bucura de aventurile lui Fulg de nea – personajul principal din povestea Blestemul iepurelui de la școală.

”Încă de la debutul ei din 1970, Mog a devenit… un erou național.” Junior Magazine

”Povestea favorită a tuturor copiilor.” The Telegraph

”Mog este o vedetă. Chiar este! Este cea mai cunoscută pisică din lume. Cineva ar trebui să-i dea o medalie sau poate mai bine un ou la micul dejun.” The Bookbag

Nu rata niciuna dintre cărțile MOG publicate de Editura Pandora M în colecția PanDA: Mog, pisica uitucă, Mog și bebelușul, Mog și Iepurilă, Mog și vulpile, Mog la veterinar, Crăciunul lui Mog, Mog în întuneric, Mog învaţă alfabetul și Adio, Mog.