Daniel Cole încheie remarcabil trilogia Ragdoll / Detectiv William Fawkes, împletind finalurile primelor două cărți, Ragdoll. Ultima ta zi și Călăul, într-un volum absolut halucinant, cu un ritm tulburător. În Sfârșitul partidei se reunesc toate personajele importante și se află răspunsurile la întrebările lăsate deschise până acum. Pentru a profita la maximum de acest ultim volum, ne vom întoarce la începutul aventurii cu autorul numeroaselor referințe la evenimentele anterioare și poveștile din spatele personajelor principale. Dacă vă place un thriller cu ritm rapid, complot bine construit și inventiv, cu personaje carismatice, imperfecte și fascinante, atunci nu ratați această trilogie. Daniel Cole ne oferă o lectură plină de acțiune, dar și de umor negru.

O cameră încuiată. Un cadavru. Un secret dus în mormânt.
Când Finlay Shaw, un ofițer de poliție ieșit la pensie, este găsit mort într-o cameră ferecată, se crede că e vorba de sinucidere. Dar controversatul detectiv William Fawkes, zis Lupul, nu e atât de sigur. Împreună cu fosta sa parteneră, inspectorul-șef Emily Baxter și detectivul particular Edmunds, Lupul începe să facă săpături în trecut, legate de primele zile ale lui Shaw în poliție. A fost colegul său atât de nevinovat pe cât părea? Sau există lucruri despre trecutul lui pe care nu le-a dezvăluit niciodată? Însă nu toată lumea îl vrea pe Lup înapoi. Pe măsură ce investigația pe care o conduce îl poartă tot mai adânc în lumea coruptă a poliției, nu doar cariera lui va fi pusă în pericol, ci și viața celor din jurul său… Vor supraviețui Lupul și Baxter celui mai greu caz al lor de până acum?

„Un thriller strălucit, care te ține cu sufletul la gură.” – M. J. Arlidge
 
„O intrigă complexă, dialoguri bine construite și personaje memorabile.” – Crime Fiction Lover
 
Sfârșitul partidei are toate ingredientele unui thriller de succes: o atmosferă plină de suspans, un ritm alert și nenumărate răsturnări de situație.” – Bookliterati

Daniel Cole a fost paramedic și a lucrat pentru Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals și pentru Royal National Lifeboat Institution. Locuiește în Bournemouth, Anglia.
La Editura Trei au apărut primele două romane din seria Ragdoll / detectivul William Fawkes: Ragdoll. Ultima ta zi (bestseller internațional, tradus în peste 40 de limbi) și Călăul.