analfabeta care stia sa socoteascaDe la autorul bestsellerului Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut, vine un roman savuros despre noroc, dragoste, bombe nucleare şi relaţii internaţionale. “Analfabeta care ştia să socotească” vă aşteaptă pe site-ul nostru si in librarii.

Analfabeta care ştia să socotească e povestea unei fete care a încercat să-şi schimbe viitorul, sfârşind prin a produce tulburări majore la nivel mondial.

Nombeko Mayeki fuge de cel mai nemilos serviciu secret internaţional – împreună cu trei surori chinezoaice, doi fraţi gemeni care sunt, oficial, aceeaşi persoană, şi un fermier bătrân. Iar soarta regelui Suedei – şi a lumii – stă pe umerii ei….

 

Iata ce spun, in cateva fraze, cele mai importante publicatii internationale, despre noul roman al lui Jonasson.

Ideea de la care pleacă acest roman este aceea că poţi schimba soarta lumii chiar dacă eşti de cea mai umilă condiţie. — The Observer

O satiră necruţătoare ce ne poartă prin toată lumea: de la liberalii suedezi, la colonelul Gaddafi, la apartheid şi, desigur, la prim-ministrul Africii de Sud, B.J. Vorster. — The Times

Pe fundalul relaţiilor politice internaţionale, Jonasson îmbină realismul cu cea mai pură fantezie. — The Guardian