Editura Trei vă invită joi, 13 iunie, ora 19.00 în Librăria Carturești IașiPalas la atelierul de psihogenealogie „Rădăcini puternice și destine moștenite”.

Vor vorbi:
Timea Müller – Proiect Generation-Code® România
Dr. Florina Vîrnă – medic psihiatru, moderator

***

Cu toții moștenim de la strămoșii noștri, pe cale epigenetică, diverse experiențe (dureroase sau pozitive) și tot felul de strategii de supraviețuire. Sunt acele anxietăți, deprimări, conflicte relaționale sau simptome somatice despre care “știm” instinctiv că nu provin din propria biografie. E acea povară pe care o preluăm pe linie genealogică, sperând, inconștient, că îi vom putea elibera și vindeca pe antecesorii noștri traumatizați. Pe baza unor exerciții de autocunoaștere și imagerie, vei învăța cum să te eliberezi de “bagajul” negativ transgenerațional și cum să-ți trăiești plenar propria viață, folosind inclusiv resursele pozitive oferite de strămoși.

Sabine Lück, specializată în psihoterapie sistemică de familie, a dezvoltat în ultimii 30 de ani, alături de Ingrid Alexander, abordarea Codului Generațional, folosită în terapia traumelor transgeneraționale. Editura Trei a tradus în 2022 cartea celor două specialiste Strămoși pe divan. Descifrarea Codului Generațional și vindecarea rănilor moștenite.