Se apropie finalul lui 2015. Care sunt cărţile care v-au surprins şi v-au ţinut captivi până la final, în acest an? Decembrie aduce cu el şi topurile celor mai apreciate cărţi. Pentru fiecare dintre noi dar şi pentru cele mai mari publicaţii internaţionale care scriu despre literatură. Goodreads, New York Times, The Guardian, Publishers Weekly, Amazon şi nu numai au anunţat volumele care le-au atras atenţia şi care au înregistrat vânzări fenomen în jurul lumii. Iar titlurile noastre care se află în top, dar şi alte lecturi frumoase vă aşteaptă pe edituratrei.ro, pandoram.ro şi lifestylepublishing.ro

page

Ne-am bucurat de premiile câştigate de Fata din tren la categoria Mystery&Thriller şi Toate acele locuri minunate la categoria Young Adult Fiction, în cadrul Goodreads Choice Awards 2015.

În topul celor de la The Guardian se află o mulţime dintre autorii noştri publicaţi în acest an: Elena Ferrante, Matt Haig, Patrick Ness, Max Porter, Paula Hawkins şi nu numai. Lista completă #bestbooksof2015 este doldora de romane provocatoare, poveşti pline de suspans, ficţiune plină de emoţie şi non-ficţiune revelatoare, dar şi recomandări de lectură de la nume de referinţă din literatura internaţională, împrăţite în două: partea întâi şi a doua.

Iata şi topul celor mai vandute cărţi realizat de cei de la NYTimes.Iar Fata din tren ocupa primele locuri şi în topul bestsellers al celor de la Amazon, alături de cel de-al patrulea volum din seria #FiftyShadesOfGrey şi titlurile lui John Green.

Elena Ferrante ocupă un loc important şi în topul romanelor care au oferit în acest an lecţii de viaţă şi poveşti impresionante cititorilor, realizat de cei de la Publishers Weekly .