Heidi Murkoff, autoarea seriei La ce să te aștepți , publicată de Editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial TREI, vine în România pentru prima oară, să vorbească cu părinții și să susțină programul social CUTIA Bebelușului, de reducere a mortalității infantile.

La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF are loc pe 2 noiembrie 2019, la Grand Cinema & More, Sala Epika, între orele 10.00 – 13.00, când Heidi Murkoff va răspunde în direct la întrebările părinților și viitorilor părinți, despre perioada sarcinii și primii ani din viața copilului, alături de medicul primar pediatru Mihai Craiu.

Heidi Murkoff a conceput ideea pentru prima carte a seriei – La ce să te aștepți când ești însărcinată – cu doar câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Emma! ”Eram o mamă cu o misiune: am vrut ca alți părinți să doarmă nopțile mai bine decât am dormit eu.” – spune Heidi, a cărei carte a devenit ”Biblia Sarcinii” pentru femeile din întreaga lume.

La ce să te aștepți când ești însărcinată a fost prima carte despre sarcină scrisă de o mamă și se află din 1990 pe lista celor mai vândute titluri, întocmită de New York Times, fiind cel mai longeviv bestseller. Seria La ce să te aștepți conține astăzi 10 titluri, bestselleruri internaționale, fiind publicate în peste 30 de limbi. Heidi Murkoff a fost inclusă de revista TIME pe lista celor mai influenți 100 oameni din lume!

Evenimentul La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata nașterilor premature este de 10% din totalul nașterilor, rata mortalității infantile este de 7,3‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, 32% dintre gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform raportului UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.

Biletele la evenimentul La ce să te aștepți – cu HEIDI MURKOFF pot fi achiziționate prin BLT.ro: https://bit.ly/32Gdc2g

Prețul unui bilet last minute individual este de 300 lei. La 2 sau mai multe bilete cumpărate împreună se aplică oferta specială: 50% reducere la prețul biletelor. Cei care achiziționează mai multe bilete împreună introduc codul TRIB50 pe pagina de vânzare a biletelor, pentru a beneficia de discount.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul social CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului și pe heidi-murkoff.programsamas.ro