Vacanța și-a intrat în drepturi, așa că este vreme de citit în voie și de explorat lumea colorată, plină de farmec a poveștilor pentru copii. Suntem bucuroși să vă amintim că până pe 1 septembrie Editura Pandora M vă invită să alegeți 3 cărți de pe site și veți plăti numai 2.

Veți descoperi titluri interesante pentru copii de diferite vârste, de la povești haioase, la cele cu tâlc și de la cărți de cultură generală, până la filosofia explicată pe înțelesul copiilor. De asemenea, și părinții își pot alege cărți pe placul lor, de la secțiunea Literary Fiction. Cea mai nouă apariție din această colecție este Povestea noului numecare alături de Prietena mea genială fac parte din Tetralogia Napolitană a Elenei Ferrante.

Copiii vor îndrăgi Aventurile râmei Oli, o carte din care vor învăța să fie curajoși, să prețuiască prietenia și să mănânce sănătos. Profesorul Astro Cat îi va duce pe cei mici într-o călătorie prin tainele Universului până la frontierele sale. Iar elefantul multicolor Elmer îi va amuza cu întâmplările prin care trece alături de prietenii lui și îi va învăța despre bucuria de a fi diferit.

Vă așteptăm pe site-ul nostru, Pandora M, să descoperiți cele mai interesante titluri și să vă bucurați de oferta noastră de vară: comandați 3 cărți și veți plăti, numai 2 😉

#gallery-13 {
margin: auto;
}
#gallery-13 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-13 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-13 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */