Reverie la minut? Ticălosul seducător

TicalosulLuni dimineata, eram un pachet de nervi in timp ce ma indreptam spre cladire. Luasem o decizie: n-aveam de gand sa-mi sacrific jobul din cauza lipsei noastre de judecata. Voiam sa inchei stagiatura cu o prezentare exceptionala pentru comisia de burse si apoi sa plec si sa-mi incep cariera. Gata cu sexul, gata cu fanteziile.

Puteam lesne sa lucrez — strict profesional — cu domnul Ryan pentru alte cateva luni. Simtind nevoia unui plus de incredere, imbracasem rochia noua pe care mi-o daduse Julia. Imi arata formele fara sa para prea provocatoare. (…) Cand usile ascensorului s-au inchis in urma mea, mi-am dat un indemn mintal, trecand in revista toate conflictele pe care le avuseseram si comentariile nesimtite pe care le facuse el.

Fragment din:

„Bate la calculator, nu mai scrie totul de mana. Scrisul tau arata ca de clasa a treia, domnisoara Mills.“

„Daca as vrea sa ma bucur de intreaga ta conversatie cu indrumatorul tau de diploma, mi-as lasa usa de la birou deschisa si mi-as lua niste floricele de porumb. Te rog, vorbeste mai incet.“

Puteam sa fac asta. Ticalosul ala isi alesese gresit femeia cu care sa se incurce si sa fiu a naibii daca aveam sa-l las sa ma intimideze. Dupa cum ma asteptam, biroul era inca pustiu cand am sosit eu. Am strans tot ce urma sa aiba el nevoie pentru prezentare si m-am indreptat spre sala de conferinte, ca sa pun materialele la locul cuvenit. Am incercat sa ignor reactia pavloviana pe care am avut-o cand am vazut ferestrele din perete, masa lucioasa de conferinte.

Inceteaza, corp. Actioneaza acum, creier. Uitandu-ma prin incaperea scaldata de soare, am asezat dosarele si laptopul pe masa mare de conferinte si am dat o mana de ajutor personalului de la catering sa aranjeze micul dejun de-a lungul peretelui din spate. Douazeci de minute mai tarziu, planurile erau puse in ordine, proiectorul era pregatit si aperitivele gata. Cum mai aveam inca timp, m-am trezit ca ma duc pana la fereastra. Am intins mana si am atins sticla neteda, coplesita de senzatiile pe care mi le-a inviat; dogoarea trupului sau lipit de spatele meu si sunetul pur animalic al vocii lui in urechea mea: Roaga-ma sa te aduc la orgasm.

Am inchis ochii si m-am sprijinit de geam cu palmele si fruntea, lasandu-ma purtata de puterea amintirilor. Am fost smulsa din fanteziile mele de un glas dregandu-se in spatele meu.

— Reverie la minut?

— Domnule Ryan, am tresarit, intorcandu-ma imediat.

 

Previous

Întrebările ”inocente” ale vampirului feminin. Cum răspunzi?

Next

Femeia cu celule nemuritoare

3 Comments

 1. Raluca

  Cand apar si urmatoarele volume?

  • Nu pot sa va dau inca o data precisa. Exista o distanta de cca jumatate de an intre volumele din serii. Tine si de ritmul editorial (al pregatirii traducerii), dar si de interese de marketing.

   • Raluca

    In functie de cat este de apreciat primul vol, se vor publica si urmatoarele… Am inteles, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén