Bestseller New York Times și internațional

Autoarea bestsellerului internațional Regula de 5 secunde și unul dintre cei mai de succes speakeri motivaționali din lume, Mel Robbins vă propune un nou volum de dezvoltare personală – The High 5 Habit. E timpul să te bucuri de tine – publicat de editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

„Schimbă felul în care privești lumea și astfel se schimbă și felul în care te privește lumea.” – Mel Robbins, The High 5 Habit

Folosind o combinație de informații științifice, povești profund personale și rezultatele din viața reală pe care principiul The High 5 Habit le aduce în viața oamenilor din întreaga lume, Mel te va învăța cum îți formezi obiceiul de a crede în tine, astfel încât să-ți poți atinge obiectivele și visele. The High 5 Habit este un instrument simplu, dar profund, care te poate ajuta să-ți schimbi atitudinea, mentalitatea și comportamentul.

Te gândești la termenul de predare pe care îl ai. La e-mailurile și mesajele la care nu ai răspuns. La câinele pe care nu l-ai plimbat încă. La rezultatul unei analize medicale recente. Și la toate lucrurile de care au nevoie membrii familiei tale astăzi. Te simțit complet copleșit și nici măcar nu ai reușit să îți bei cafeaua? Tot ce îți dorești să faci este să-ți torni o cană de cafea, să te prăbușești în fața televizorului și să uiți de toate lucrurile care te deranjează? Nu asta trebuie să faci. Nimeni nu va sări în ajutorul tău să-ți rezolve problemele, să-ți finalizeze proiectele sau să gestioneze conversația dificilă pe care trebuie să o porți la serviciu. În The High 5 Habit. E timpul să te bucuri de tine, Mel Robbins te învață cum să începi să dai high 5 cu cea mai importantă persoană din viața ta, cea care te privește din oglindă: TU!

„Dacă vrei mai multă apreciere, validare, dragoste, acceptare și optimism, trebuie să exersezi dăruirea acestor lucruri mai întâi. Serios. Începe cu TINE.” – Mel Robbins, The High 5 Habit

Dacă te apasă îndoiala de sine…
Dacă te obosește acel critic enervant din capul tău…
Dacă ai un succes nebun, dar tu nu faci decât să te concentrezi pe ceea ce merge prost…
Dacă te-ai săturat să vezi cum tuturor le merge bine, în vreme ce tu lâncezești pe canapea…
Ție îți dedică Mel această carte.

Mel Robbins este unul dintre cele mai importante nume din domeniul dezvoltării și transformării personale. Lucrările sale revoluționare privind schimbarea comportamentului au fost traduse în 36 de limbi, fiind folosite de profesioniștii din domeniul medical și firme de top din întreaga lume pentru a inspira oamenii să fie mai încrezători, mai eficienți și împliniți.
Mel îi învață pe oameni să creadă în ei înșiși și îi inspiră să întreprindă acțiuni care le vor schimba viața. Ea oferă lunar coaching online pentru peste 60 de milioane persoane, iar înregistrările video care prezintă activitatea ei au peste un miliard de vizualizări online; discursul susținut de ea la TEDx este unul dintre cele mai populare din toate timpurile.
La editura Lifestyle Publishing a mai apărut volumul Regula de 5 secunde (2018).