Lansare de carte: “Retete de jocuri” de Lawrence J. Cohen

Editura Trei si Parentime va invita joi, 4 octombrie, ora 18.00, in libraria Carturesti -Verona, la evenimentul de lansare a cartii: Retete de jocuri.

Vor vorbi:
Lawrence J. Cohen
Iulia Zamfir
Victor Popescu

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)  

RETETE DE JOCURI

Autor: Lawrence J. Cohen
Traducere din engleza de Anacaona Mindrila-Sonetto
Nr. de pagini: 384
Pret: 39.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Editura TREI


De ce si cum sa te joci cu copilul tau

“Retete de jocuri” a fost laureata cu Medalia de aur a NAPPA (National Parenting Publications Awards) in anul 2001.

Multi dintre noi consideram ca parentajul tine numai de temele pentru acasa, de chestiunile organizatorice si de antrenamentele de fotbal si nu gasim prea multa bucurie in legaturile noastre de familie. In aceasta carte, Lawrence Cohen ii incurajeaza pe parinti sa lase “seriozitatea” deoparte, pentru a-si regasi copilul, si apoi demonstreaza concret cum se poate face acest lucru. Potrivit autorului, copiii de toate varstele au permanent nevoie de legaturi apropiate, de sentimentul sigurantei si de atasament, iar interactiunea prin joc cu parintii lor este o cale importata de a dezvolta legaturi de acest fel.

Lawrence J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat in jocul copiilor, terapia prin joc si parentaj. El sustine ateliere de parentaj prin joc pentru parinti, profesori si profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor.
Dr. Cohen a scris impreuna cu Michael Thompson si Catherine O’Neill Grace cartile: Best Friends, Worst Enemies si Mom, They Are Teasing Me.

Previous

Cum s-a născut noul roman al lui J.K. Rowling: postul vacant și adolescenții subversivi

Next

O biografie binevenită: ”Chiar și acolo unde Freud nu vrea să lase urme, Peter Gay reface tot ce lipsește”

2 Comments

  1. Tocmai ce am primit maill informativ pentru lansarea acestei carti pe care mi-o doresc sa o cumpar. Nu inteleg de ce lansarea este pusa la ora 18:00? Eu cel putin la ora aceea imi termin programul. Exista posibilitatea de schimbare a orei ?

    • Buna ziua, Ora stabilita e un compromis intre mai multe orare: al autorului, al vorbitorilor, al gazdelor de la librarie etc. Poate reusiti totusi sa ajungeti mai tarziu (banuiesc ca lansarea nu va incepe chiar la fix si, cum se obisnuieste, autorul va fi invitat sa vorbeasca dupa introducerile gazdelor, deci poate prindeti speechul sau si eventualele raspunsuri, daca vor fi intrebari). Cu bine, Victor Popescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén