Copilul, familiaMarți, Săptămâna PSI pentru părinți, vă invită să aflați în ce constă o constelație de familie și cum puteți crește un copil încrezător.

Atelierele vor fi găzduite de rețeaua Librăriilor Cărturești și vor începe de la orele 18.00.

Accesul este liber, iar cărțile de parentaj și psihologie a copilului de la Editura Trei vor putea fi cumpărate cu o reducere de 25% în toată săptămâna, în toate librăriile Cărturești (inclusiv prin librăria online).

  

Iată și cele două ateliere de marți:

  • București (Verona): Specializat în constelațiile sistemice de familie, psihoterapeutul Ion Bucur va discuta despre felul în care problemele nerezolvate ale părinților se transmit inconștient celor mici. Atelierul propus se intitulează: Relația părinte-copil din perspectiva constelațiilor de familie. (Pe aceeași linie de abordare se află și cartea celebrului psiholog german Franz Ruppert, Traumă, atașament, constelații familiale.)
  • Cluj (Iulius Mall): Vă invit să aflați de la un psiholog cu experiență  în parenting și jocuri creative, Alexandra Gorea, care sunt cele 9 modalități practice prin care creșteți un copil încrezător în sine. (Găsiți o mulțime de informații utile despre timiditatea copilului și despre primele momente independente ale micuțului și în excelenta carte a lui Donald Winnicott, Copilul, familia și lumea exterioară.)