Autorii bestsellerului New York Times Dash, Lily și Cartea Provocărilor, Rachel Cohn și David Levithan, ne oferă o nouă poveste de dragoste de un entuziasm molipsitor, avându-i drept protagoniști pe simpaticii Dash și Lily: 12 zile cu Dash și Lily.

Cohn și Levithan scriu cu multă imaginație și cu un umor de-a dreptul spumos… Personajele lor sunt inconfundabile, iar povestea este absolut delicioasă.” – Kirkus Reviews

Ați făcut cunoștință cu Dash și Lily, urmărind cum a luat naștere povestea lor, în Dash, Lily și Cartea Provocărilor. De atunci, cei doi au avut un an destul de dificil. Adoratul bunic al lui Lily a suferit un atac de cord, iar recuperarea anevoioasă i-a provocat fetei multă îngrijorare, transformând-o dintr-o ființă energică într-una apatică. Până într-atât încât Langston, fratele ei, a hotărât să nu-i mai poarte pică lui Dash și să-i propună să găsească împreună o soluție pentru a-i reda lui Lily pofta de viață. Cu doar 12 zile rămase până la Crăciun – perioada preferată din an a lui Lily – Dash, Langston și prietenii lor iau cu asalt Manhattanul pentru a o ajuta pe fată să redescopere spiritul sărbătorilor de iarnă din New York, un timp și un loc unice în lume. Spusă pe două voci, povestea din 12 zile cu Dash și Lily este lectura perfectă ca să-ți încarci bateriile și să savurezi bucuria de a trăi.

„Condimentată cu replici spirituale și cu observații ingenioase despre New York-ul de azi, 12 zile cu Dash și Lily este o comedie romantică de cea mai bună calitate.” – Publishers Weekly

Cohn și Levithan au revenit la personajelor lor după câțiva ani și scriu cu vervă și multă ironie un nou episod din povestea de dragoste dintre Dash și Lily. Dar, acest sequel este mai mult decât un haios roman de dragoste. David și Rachel au lucrat mult la dezvoltarea personajelor și a relației lor. Cartea este o succesiune de episoade în care Lily este coplesită de angoase, iar Dash încearcă să rezolv problemele.

„Amuzant și emoționant, romanul lui Cohn și Levithan surprinde provocările iubirii adolescentine, precum și pe cele ale vieții de adult.” – School Library Journal

Rachel Cohn şi David Levithan au scris împreună șase cărţi. Prima, Playlist pentru Nick şi Norah (Editura Trei, 2014) a fost ecranizată, cu Michael Cera şi Kat Dennings în rolurile principale. A doua, Naomi & Ely’s No Kiss List, a fost desemnată New York Public Library Book for Teen Age. De asemenea, Rachel și David au scris împreună și romanul Sam & Ilsa’s Last Hurrah. Cei doi sunt și autorii seriei Dash & Lily, care cuprinde trei cărți: Dash, Lily şi Cartea Provocărilor, 12 zile cu Dash și Lily și Mind the Gap, Dash & Lily.

La Editura Trei, a mai apărut Dash, Lily și Cartea Provocărilor, ecranizată într-o serie de excepție Netflix, cu Austin Abrams și Midori Francis în rolurile principale.