Saptamana Psi pentru Parinti, gazduita de Librariile Carturesti din 7 orașe din tară, vă propune in weekend discutii despre mostenirea emotionala pe care o lasam copiilor, despre jocuri si anii magici. Si poate ajung si taticii, căci li s-a pregătit și lor ceva 🙂

Va aduc aminte ca pana duminica, toate cartile de psihologie de la Trei au reducere de 25% in Librariile Carturesti.

Tatal gravid

  

Vineri, prezentarile incep de la orele 18.00

  • București (Verona): Cu experiență bogata in parenting, Miruna Patrascu va discuta cu parintii despre Interactiunea cu copiii prin jocuri.
  • Cluj (Iulius Mall): Educator parental cu certificat Lamaze, Nora Niculescu ii invita la o discuție pe viitorii sau proaspetii tatici. Prezentarea imprumută titlul unei carți de la Trei: Tatal gravid – sau prin ce trece si ce rol are tatal in toata aventura pre si post natala.
  • Timișoara (Mercy): Psihoterapeut si life-coach, Ursula Sander va aminti părinților ce inseamna miracolul copilăriei și cum poate fi întreținut: Anii magici. Construieste o viata frumoasa copilului tau.
  • Arad: Specializata în consilierea de familie, Daniela Tomsa parafrazeaza in prezentarea ei o carte clasică pentru terapia familiei, carte scrisa de Virginia Satir: Arta de a fauri oameni.
  • Constanta: Cu experienta atat in terapia de familie, cat in cea cu grupuri de parinti sau adolescenti, Adrian Trica va discuta o tema esentiala pentru orice familie: Influenta relatiei maritale asupra dezvoltarii emotionale a copiilor.

   

Ce le spunem copiilorSambata, evenimetele debuteaza de la 11.30

        • Bucuresti (Verona): Psihanalista Anca Munteanu va porni de la o intrebare pe care parintii uita uneori sa si-o mai puna: Ce invata copilul cand se joaca? (Inclusiv din jocurile video, as adauga.)
        • Timisoara (Mercy): Terapeutele Dora Chelemen si Oana Bot (poate le-ati prins si toamna trecuta, tot la Saptamana Psi, cand au discutat despre actele ratate) vin cu o tema inedita:  Mostenirea emotionala lasata copiilor nostri – Positive Parenting.
        • Constanta: Specializata in terapie sistemica de familie, Melina Iordache va discuta despre cum vorbim si ce le spunem copiilor, chiar si bebelusilor care, credem noi, nu au ce se inteleaga din vorbele noastre. Tema va fi, deci: Ce au nevoie sa auda copiii.