Joi, 6 noiembrie, atelierele Saptamanii Psi vin cu discutii despre cuplu, psihosomatica si parentaj.

Toate intalnirile se vor desfasura in librariile retelei Carturesti, iar intrarea va fi libera. Workshopurile debuteaza la 18.30, exceptie facand cel de la Cluj, care incepe cu o jumatate de ora mai devreme. Nu uitati, cartile de psihologie ale Editurii Trei vor fi reduse cu 25% pe parcursul  saptamanii in reteaua Carturestilor. Iata si programul zilei:

 

  • Romanii la pishologBrasov: Specialista in psihotraumatologie Diana Vasile va invita la o discutie extrem de actuala, in conditiile in care institutia casatoriei se clatina tot mai tare: Singur sau in cuplu?
  • Cluj (Iulius Mall): Pe Raluca Anton o stiti poate de la emisiunea ”Jurnal de psiholog” de pe Look TV. Pe langa rolul de pe micul ecran, ea e specializata in terapiile cognitiv-comportamentale, avand experienta practica si de cercetare inclusiv in psihoterapia copilului. Va vorbi (de la 18.00!) despre Ce inseamna sa cresti un copil fericit?

  • Bucuresti (Verona): Redactor-sef al editiei romanesti a celebrei reviste ”Psychologies”, Iuliana Alexa a publicat recent la Editura Trei cartea de interviuri ”Romanii la psiholog”. Acesta va fi pretextul de la care va pleca discutia cu invitatii ei: psihologii Aurora Liiceanu si Dragos Cirneci.
  • Iasi (Palas): Avand o bogata experienta in psihoterapia sistemica de familie si de cuplu, Cristian Petrescu si-a ales un subiect care intereseaza pe oricine traieste in secolul vitezei, stresului si suprasolicitarii, cand relatia cu perechea ajunge sa fie tot mai superficiala: Intimitatea emotionala in cuplu.
  • Timisoara (Mercy):  Anca Munteanu este profesor emerit al Universitatii de Vest din Timisoara. Membru fondator la Asociatiei Romane de Psihologie Transpersonala, si ea va ramane in sfera tematica a cuplului, vorbind despre Iubirea, eterna poveste.
  • Constanta: Boala – realmente o sansa? Intrebarea psihologilor Ramona Caracostea, Liliana Popa si Cristina Ghencea suna paradoxal. Va amintesc, insa, ca titlul atelierului trimite la o inedita carte de psihosomatica, ”Boala ca sansa” – e vorba despre ”sansa” de a ne recunoaste si vindeca tensiunile si blocajele sufletesti exprimate prin limbajul afectiunilor somatice.